Mo

In 1996 ben ik na mijn HAVO mondhygiëne gaan studeren aan de Hoge School van Utrecht. Aanvankelijk wilde ik het voor een jaartje doen om mijn propedeuse te behalen om vervolgens biologie te studeren.

242B3368

Na een half jaar op de Hoge School van Utrecht begon ik met het behandelen van patiënten. Dit beviel zo goed, dat ik vervolgens besloot om de studie mondhygiëne af te ronden.

Tijdens mijn eerste stage, bij Tandzorgpraktijk Mathenesse, kwam ik in contact met angstige patiënten. Na mijn studie in 2000 bood Tandzorgpraktijk Mathenesse mij een baan aan en de mogelijkheid om middels cursussen en opleidingen mij meer te verdiepen in het behandelen van angstige patiënten.

In 2003 heb ik de overstap gemaakt naar Tandartspraktijk Topdent en heb hier zorg gedragen voor de mondhygiëne van angstige patiënten. Ook hier heb ik kans gezien mij verder te ontwikkelen en vond een nieuwe uitdaging in het prepareren en restaureren van gebitselementen.

Door deze opleidingen heb ik mijn werkveld weten uit te breiden, behalve het behandelen van volwassenen behandel ik de laatste jaren ook veel kinderen. Dit vraagt om een hele andere aanpak,maar toch blijven de kernwaarden gelijk aan die van angstige patiënten. Hierbij moet u denken aan: goede communicatie, veel geduld, de juiste behandelmethoden en technieken enz..

Met Tandzorgpraktijk Nieuw Crooswijk ga ik een nieuwe uitdaging aan. Ik wil al mijn kennis en ervaring toepassen en waar nodig is deze aanvullen met meer cursussen en opleidingen.

Ik sta er bekend omdat ik graag mijn tijd neem voor de patiënten. Ik betrek de patiënten altijd bij het uit te voeren behandelplan, want uiteindelijk draait het om u.

Binnen de gezondheidszorg draait het om de patiënten! En ik pas al mijn kennis en kunnen toe om dit doel te dienen.

Heel graag tot ziens,

Mo